top of page

AUTOMATISATIE VAN UW POORTEN EN HEKKEN

AUTOMATISATIE POORTEN & HEKKEN

GA VOOR KWALITEIT EN GEBRUIKSGEMAK

divider

Moet u nog steeds uw garagepoort of opritpoort en hek manueel openen en zoekt u een automatische oplossing? Jonathan De Both is een expert in het automatiseren van poorten en hekken. Hij bekijkt samen met u wat u precies wenst en stelt u verschillende mogelijkheden voor. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen schuif- en draaihekken en tussen een opbouw- of inbouwsysteem. Hiervoor werkt hij vooral met het topmerk GI.BI.DI. Eventuele aanpassingen aan uw hek of steun kunnen opgelost worden door de vlotte samenwerking met Van Herreweghe Construct.

automatisatie van poorten

EEN AUTOMATISCHE POORT OP MAAT VAN UW PAND

divider

Niet alle automatische poorten zijn geschikt voor elk pand. Jonathan heeft heel wat ervaring in automatische poorten en hekken en geeft u graag raad over de verschillende mogelijkheden. Hij houdt onder andere rekening met de beschikbare ruimte, de stijl en de opbouw van de poort. Een draaipoort heeft bijvoorbeeld meer ruimte voor en achter de poort nodig, terwijl een schuifpoort aan de zijkanten van de poort om ruimte vraagt. Ook voor de automatisatie van uw garagepoort wordt er precies bekeken wat de beste oplossing is. Hij houdt hierbij uiteraard ook rekening met uw voorkeuren en met het prijskaartje. Jonathan komt graag bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Hij werkt ook nauw samen met Van Herreweghe Construct, een bedrijf dat poorten, hekken en sierpoorten verwezenlijkt.

EEN AUTOMATISCHE POORT OP MAAT VAN UW PAND

divider

Jonathan De Both werkt hoofdzakelijk met het topmerk GI.BI.DI. Het gaat om sterke en duurzame producten die weinig onderhoud vergen en eenvoudig te installeren zijn, waardoor de kosten beperkt blijven. Hier vindt u een ruim gamma aan systemen die geluidsarm werken en voorzien zijn van alle veiligheidssnufjes. U krijgt ook de keuze tussen verschillende bedieningseenheden. Het blijft uiteraard mogelijk om uw poort ook bij een stroomstoring te openen.

WENST U UW TUINHEKKEN OF GARAGEPOORT TE LATEN AUTOMATISEREN? CONTACTEER JONATHAN DE BOTH IN LAARNE EN ONTVANG EEN OFFERTE OP MAAT.

bottom of page