top of page

JONATHAN DE BOTH NEEMT UW VOLLEDIGE PROJECT UIT HANDEN

TOTAALAANPAK

LAAT UW ZORGEN OVER AAN JONATHAN DE BOTH UIT LAARNE

divider

Als u van plan bent te bouwen of te verbouwen, is het heel handig en vaak ook goedkoper om meerdere werken in een totaalproject te gieten. Daarom slaat Jonathan De Both samen met enkele lokale aannemers de handen in elkaar om u een extra scherpe offerte te bezorgen, terwijl Jonathan De Both steeds uw aanspreekpunt is. Jonathan De Both voert zelf de elektriciteitswerken voor u uit en zorgt ervoor dat alle nevenactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten.

DE TOTAALAANPAK VOOR UW WONING OF KANTOOR

divider

Als zelfwerkend patroon heeft Jonathan ervaring met talloze gedreven aannemers in de regio. Hierdoor weet hij als geen ander wie betrouwbaar is en correcte prijzen hanteert. In 99% van de gevallen bekomt u via Jonathan dan ook een betere prijs dan wanneer u zelf op zoek zou gaan naar verschillende aannemers. Bovendien bespaart het u alvast veel tijd en moeite. Jonathan werkt onder andere samen met volgende lokale aannemers, maar beschikt zo nodig over een nog ruimer netwerk:

ONTVANGT U GRAAG ÉÉN OFFERTE VOOR ALLE WERKEN IN EN OM UW WONING? KIES DAN VOOR DE TOTAALAANPAK VAN JONATHAN DE BOTH EN CONTACTEER HEM NU GEHEEL VRIJBLIJVEND.

bottom of page