top of page

ELEKTRISCHE INSTALLATIES IN VLAANDEREN

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

OP MAAT

divider

Jonathan bekijkt elk project apart en past zich volledig aan. Er worden van bij het begin duidelijke afspraken gemaakt en u wordt altijd op de hoogte gehouden. Als er tussendoor andere mankementen worden opgemerkt, pakt Jonathan dit ook graag aan. Zo komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Hij werkt minutieus en gaat steeds voor de beste kwaliteit.

Ook wanneer andere elektriciens er niet aan willen beginnen, is Jonathan uw partner. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische leiding die dient geplaatst te worden wanneer het behang maar kortgeleden vernieuwd werd. Of wanneer de kamer net een opknapbeurt van de schilder gekregen heeft. Of is er bij een derde firma iets verkeerd gelopen en zijn zij niet meer te bereiken? Jonathan lost dit professioneel op. Kleine of grote elektrische installaties voor particulieren of bedrijven, Jonathan De Both helpt u graag verder.

MEER DAN ZOMAAR EEN ELEKTRICIEN

divider

Jonathan bouwt verder op meer dan tien jaar ervaring. Hierdoor rekent u op een ruime expertise voor uw elektrische installatie. Ook wanneer u uw bestaande elektrische installatie conform wil brengen voor keuring, helpt hij u graag verder. Hij past uw installatie aan in functie van de recente AREI-normen en zorgt ervoor dat deze gekeurd raakt. 

Ook voor moeilijke werken kunt u bij Jonathan terecht. Denk maar aan het leggen van leidingen waarbij diamantboringen in gewapend beton nodig zijn of aan het plaatsen van werfkasten en -borden, zowel binnen als buitenshuis.

Hebben de buren verbouwingswerken laten uitvoeren en wil het licht bij u nu niet meer aan? Contacteer dan Jonathan De Both.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ELEKTRICIEN VOOR UW ELEKTRISCHE INSTALLATIE IN DE OMGEVING VAN LAARNE, WETTEREN, OOSTERZELE EN GENT? CONTACTEER DAN JONATHAN DE BOTH.

bottom of page